Dorien Lups

Verslagen

NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN SINGEL
Afgelopen weekend werd in Tilburg het NJK 2014 gespeeld. Voor mij de laatste keer dat ik mocht meedoen, omdat ik volgend jaar bij de senioren hoor. In de singel was ik geplaatst als 2e dame. Ik speelde de laatste weken goeie partijen, waardoor ik lekker in mijn vel zat. In de finale had ik vanaf de 2e helft van de eerste set steeds de touwtjes in handen. Achter de baan zat Karina de Wit en Rob Ridder die mij bij de les hielden zodat ik niet verzwakte of even in een dip kwam. In de 2e set kon ik nog meer druk zetten waardoor ik een ruime voorsprong opbouwde. Uiteindelijk was daar het verlossende punt en ik was Nederlands Kampioen singel onder 19. Tevens behaalde ik samen met Denise Hall een 2de plek in de dubbel. Voor mij was dit toernooi een goede afsluiting van mijn jeugdjaren.

Ik wil graag een paar mensen bedanken die mij geholpen hebben afgelopen seizoen.
Mijn trainster Nathalie Mulder, waar ik heel wat ochtenden mee op de baan heb gestaan om mijn voetenwerk te verbeteren. Tevens heeft ze mijn trainingsopbouw gemaakt, wat ook resulteerde in weinig blessures.
Daarnaast de begeleiding bij mijn club Duinwijck. Ze hebben mij gecoacht tijdens het competitieseizoen en hierbij ook steeds feedback gegeven op mijn vooruitgangen. Er zijn altijd trainingsmogelijkheden binnen Duinwijck waar ik aan mijn aandachtspunten kan werken.
De club Wijchen, waar ik de mogelijkheden kreeg om baanuren te maken.
De nationale selectie, waar ik veel partijen op niveau heb kunnen spelen.
Familie Kelderhuis, waarbij ik altijd terecht kan als ik een slaapplek nodig heb.
Verder mijn sponsoren die het mij mogelijk maakten om een op maat gemaakt programma te volgen.
Voor nu staat er nog een Master toernooi op het programma te Hoensbroek, daarna ga ik een rustperiode in van 3 weken. Na die 3 weken beginnen de voorbereidingen weer van het nieuwe seizoen.

Ik hoop als aankomend senior speler nog veel te bereiken.
2 reactie(s)
06-06 - oma Mia en Opa Guus
Goed gedaan Dorien
We zijn heel trots op je
06-12 - Marvin Breemer
Hoi Dorien, Gefeliciteerd met je behaalde prestatie!! Zo te horen is gelukkig ook alles goed gegaan met je voet. En denk eraan: VOETEN ZIJN DE BASIS VAN HET LICHAAM! Op naar een succesvol nieuw seizoen!!

Groetjes
plaats ook een reactie
naam:
bericht:
invoer beveiliging:

foto's

sponsors