Dorien Lups

Verslagen

HEFTIGE WEEK
Het is een drukke week geweest. Met school hebben we veel opdrachten die moeten worden ingeleverd om na de kerst mijn propedeuse te mogen ontvangen. Daarnaast blijven de trainingen natuurlijk doorgaan.

Dinsdag na de hardlooptraining voelde ik al dat het teveel was geweest, had de hele training al krampgevoel. Woensdagochtend was niet prettig met opstaan. Ik heb nog nooit zo'n heftige spierpijn gehad. Naar een stevige warming up ging het dan wel een beetje en heb ik toch nog redelijk kunnen trainen.
Donderdag was een heel ander verhaal, ik kon geen stap meer zetten. Dat betekende fietsen en proberen de spierpijn eruit te krijgen want op vrijdag stond een sportkeuring op de planning inclusief hardlooptest.
Gelukkig was vrijdag de spierpijn afgenomen en kon ik nog redelijke resultaten neerzetten. Na al die tijd eruit te hebben gelegen is nu gebleken dat mijn conditie op het zelfde niveau ligt als vorig jaar. Dat betekend dat ik op de goede weg ben aangezien ik bij nul moest beginnen na mijn blessure.

Nog een positief nieuwtje is dat ik afgelopen zaterdag mijn debuut mocht maken in de eredivisie. Ik was opgesteld in de dubbel met Akville en de mix met Erik.

In de eerste set van de dubbel was het nog wennen en daarom konden we niet goed druk zetten. De tweede set verliep duidelijk beter. Er werden minder fouten gemaakt waardoor we de tweede set konden binnenslepen. In het begin van de derde set stonden we al snel achter, ik denk dat mijn concentratie een beetje was weggezakt. In de tweede helft hebben we nog proberen terug te knokken maar de achterstand was te groot (21-14, 21-23 en 21-13). De mix moesten we helaas opgeven, Erik voelde zich niet goed en hij wilde geen risico nemen.

Als ik terugkijk op de wedstrijd ben ik niet ontevreden, ik heb gezien waar mijn verbeterpunten liggen, en daar ga ik hard mee aan de slag!
1 reactie(s)
30-12 - Ed Bollen
Gefeliciteerd met zilver. Een hele prestatie na de lange blessure. Doooooorgaaaan!
plaats ook een reactie
naam:
bericht:
invoer beveiliging:

foto's

sponsors