Dorien Lups

Verslagen

OLVE TOURNAMENT
In het weekeind van 23 t/m 25 april heb ik meegedaan aan het internationaal jeugtoernooi in Olve. Omdat ik de afgelopen weken erg druk ben geweest mijn voorbereidingen voor mijn examens wil toch nog een klein berichtje over dit toernooi met jullie delen.
De mix, samen met Rik Hermans ging goed en we bereikten de halve finale. Hierin moesten we het opnemen tegen Denise Hall en Brandon Bessem. Zij waren op dat moment de sterksten.
De dubbel, samen met Denise Hall ging erg goed. Na een aantal zware partijen plaatsten wij ons voor de finale. De eerste set werd een echte triller. Steeds op achterstand gestaan maar aan het einde de set met 23-21 kunnen winnen. De tweede set was makkelijk, ik denk dat ze metaal gebroken waren, waardoor we de eerste plaats in de dames dubbel opeisten.
De singel was een verhaal apart. In de poule verloor ik mijn eerste wedstrijd en ik dacht nu ben ik al klaar met de singel. Maar tot mijn verbazing gingen de twee spelers van de poule door. De tweede partij in de poule was een makkie en zo plaatste ik mij voor het hoofdtoernooi. In de wedstrijden tot de finale ging ik steeds beter spelen en maakte ik weinig eigen fouten. En wie denk je dat ik in de finale tegen kom, jawel hoor, de dame waarvan ik in de poule verloren had. De eerste set ging snel verloren maar aan het einde kwam ik beter in mijn spel. De tweede set stond ik steeds achter tot 13-18. Hierna was ik in staat haar zodaning onder druk te zetten dat het 21-20 voor mij werd. In een lange rally scoorde ik het set punt met een brush. Wij liepen beiden naar onze spullen om te gaan wisselen van speel helft om aan de derde set te beginnen. Maar de scheidsrechter dacht hier toch wonderbaarlijk anders over. Hij keurde het punt af en het werd dus 21-21. Na nog een aantal mooie en goede rallys verloor ik met 23-25. Op dat moment kon ik die scheidsrechter wel wat doen. Maar ook dit hoort bij het spelletje.
Ondanks deze domper ben ik toch zeer tevereden over mijn spel op dit toernooi. Hieronder nog enkel actiefoto’s genomen door Alex van Zaanen.
0 reactie(s)
plaats ook een reactie
naam:
bericht:
invoer beveiliging:

foto's

sponsors