Dorien Lups

Verslagen

VASTE PLEK IN EREDIVISIE EN VERHUIZING PAPENDAL
NIEUWE CLUB EN EREDIVISIE
Na een aantal gesprekken bij verschillende clubs hebben wij (mijn ouders en ik) besloten om naar BC Smashing te gaan. Deze club biedt mij de mogelijkheid om in hun eerste team te gaan spelen. Ik mag hier tweede dames singel gaan spelen. Verder wordt het een dubbel of mix. Het eerste jaar zal voor mij niet makkelijk worden, omdat ik zal moeten wennen aan het spelen op eredivisie niveau. Toch heb ik er vertrouwen in dat mijn groei het komend jaar snel vooruit zal gaan en hoop dan ook enkele punten voor de club binnen te halen. Ik ben in ieder geval blij dat BC Smashing mij deze kans wil bieden.

PAPENDAL
Ik ben gevraagd geworden door Eline Coene om intern te komen op Papendal. De bedoeling is dat ik wordt opgeleid tot singel dame. Na mijn eindexamen Havo ga ik verhuizen naar Papendal, met als plandatum 1 augustus. Veel faciliteiten zijn op dit complex aanwezig waaronder het sporthotel. Hier krijg ik een kamer met douche en toilet. Wat betreft het eten, mogen wij gebruik maken van het restaurant van het hotel op Papendal. Voor zelf eten te koken zijn geen faciliteiten.
Ook de trainingen worden op dit complex verzorgd. Dit zijn 9 trainingen verdeeld over 5 dagen. En voor mij als interne sporter is dat de opleiding waar ik voor gekozen heb, fysiotherapie, een pilote start met een topsportklas te Papendal. Dit betekend dat bijna alle lessen te volgen zijn en de gemiste lessen via e-learning op de computer alsnog te volgen zijn
Een groot aantal zaken worden betaald door Badminton Nederland. Mijn kamer, eten, studie en reizen moeten nog door mijn ouders betaald worden, waardoor ik nog steeds hoop dat bestaande sponsoren mij willen blijven helpen. Verder ben ik op zoek naar nieuwe sponsoren.

GEEN TOERNOOI DEZE MAAND
Deze maand speel ik geen toernooien. Reden: laatste toetsweken voor het eindexamen en het afmaken en presenteren van mijn profielwerkstuk.
Tot aan mijn eindexamen speel ik nog maar 4 toernooien, te weten:
1) Trilan 2) Olve te Antwerpen 3) Six Nations, Frankrijk 4) Nederlands jeugd kampioenschappen
0 reactie(s)
plaats ook een reactie
naam:
bericht:
invoer beveiliging:

foto's

sponsors