Dorien Lups

Verslagen

JUNIOR MASTER ZIJDERVELD
Dit toernooi is een van de verplichte toernooien vanuit de academies. Ik werd gekoppeld aan Manon Sibbald voor de damesdubbel en aan Thomas Wijers voor de mix.

Op zaterdag werden alle wedstijden afgewerkt tot aan de halve finales. Alle wedstrijden werden in twee sets gewonnen zonder al te veel problemen. Alleen de mix tegen Elcke Vievermans en Rick Hermans was een triller, die we in drie sets naar ons toe trokken. Dus op naar de zondag met 3 halve finale.

Maar de zondag werd een heel ander verhaal dan de zaterdag. Ik kwam niet in mijn spel en maakte veel persoonlijke fouten. Ik had teveel aan mijn hoofd. Was te veel met mijn school bezig.
In het damesdubbel hebben Manon en ik uiteidelijk toch de eerste plaatst kunnen bemachtigen. In de halve finale singel kon ik nipt winnen. Doordat ik niet in mijn spel kwam heb ik de finale rustig uitgespeeld en mijn energie bewaard voor de laatste wedstrijd. Deze mix had ik graag willen winnen, maar helaas zat het er niet in. In de derde set verloren we met 21-19.

Uiteindelijk toch drie finale wedstrijden waarvan 1 eerste plek en 2 tweede plekken.
0 reactie(s)
plaats ook een reactie
naam:
bericht:
invoer beveiliging:

foto's

sponsors