Dorien Lups

Verslagen

CARLTON INTERNATIONAL YOUTH TOURNAMENT
Dinsdag 28 december werd de spits afgebeten met de mixen. Vijftig koppels die allen graag tot in de halve finale wilde komen. Na een bye en een walk-over hoefde we maar 2 wedstrijd te spelen. Deze werd gemakkelijk gewonnen. Halve finale was een feit. Wat een groot voordeel was, dat ik fris aan de singel kon beginnen. De eerste 4 singels gingen redelijk makkelijk, de 5e singel was andere koek. Vicky Williams was een zware tegenstander. Met steun van mijn coach heb ik uiteindelijk de derde set weten te winnen. Ook in de singel een halve finale plaats. Dit was buiten verwachting, zeker daar ik niet geplaatst was.

Woensdag 29 december: wakker worden is een probleem. Ben toch flink moe. Vandaag maximaal 4 wedstrijden. De mix tegen een Engels koppel was heel moeilijk. De eerste set ging nog, maar daarna werden ze alleen maar beter. Uiteindelijk verloren we deze wedstrijd.
In de singel moest ik het opnemen tegen Denise Hall, geen onbekende voor mij. Beide wilde we graag nog een ronde verder komen en hebben dan ook gevochten voor die finale plaats. In de derde set kon ik het tempo goed vasthouden en won ik. De finale moest gespeeld worden tegen een Deense. Kende haar niet en kon onbevangen spelen. In de eerste set was zij duidelijk sterker. De tweede set liet ik me niet de kaas van het brood af eten en pakte een set terug. De 3de set ging gelijk op, maar helaas verloor ik met 18-21.

Alles bij elkaar een mooi toernooi. Zo ook het team toernooi. Strijden om een 3e en 4e plaats was niet nodig. We zijn 3e geworden omdat de Engelse moesten opgegeven, omdat ze de boot moesten halen.
Dit was mijn 8e kerstoernooi te Hoensbroek en op ieder toernooi kijk ik met plezier terug.
0 reactie(s)
plaats ook een reactie
naam:
bericht:
invoer beveiliging:

foto's

sponsors