Dorien Lups

Verslagen

REGIONALE SENIOREN KAMPIOENSCHAPPEN NOORD HOLLAND
Alle nationaal selectie spelers onder 17 hadden met elkaar afgesproken om zich voor de regio kampioenschappen in te schrijven in de hoogste klasse, senioren 1.
Tijdens mijn eerst partij stond ik tegenover Manon Sibbald. Zij behoort ook tot de nationale selectie en is tweede jaars onder 17. Zoals gebruikelijk verliep de eerste set slecht. Heb nog steeds moeite om gelijk de eerste singel goed te starten. Tijdens de tweede set ging het veel beter. In een zeer spannende set moest ik Manon voor laten gaan met 22-20.
Vervolgens stonden de dubbels op de planning. Hierin bereikten we de finale. Deze werd in een spannende drie setter nip verloren. De ervaring van onze tegenstanders maakte het verschil.
In de mix, samen met Jerry bereikten we verrassend de finale. Ook deze finale werd een drie setter. Ondanks het feit dat ik nog nooit met Jerry had gespeeld ging de samenwerking goed en konden we gedegen tegenstand bieden. Ook bij deze partij gold dat de ervaring van onze tegenstanders ons parten speelde.
Achteraf gezien een geslaagd regio kampioenschap. Met twee tweede plaatsen bij de senioren klasse 1 ben ik tevreden, maar toch blijft het gevoel dat er meer in had gezeten.
Bijgevoegde foto’s zijn gemaakt door Alex van Zaanen. Voor meer foto’s kijk dan op www.alexvanzaanen.nl.
0 reactie(s)
plaats ook een reactie
naam:
bericht:
invoer beveiliging:

foto's

sponsors