Dorien Lups

Verslagen

LANGENFELD CUP 2010
De eerste dag was heel rustig voor mij, ik speelde geen gemengd dubbel, dus had ik de eerste dag vrij. Ik ben gaan kijken naar de wedstrijden en daarna meteen naar het hotel. Ik moest als een van de eerste spelen, dus het was vroeg op, ontbijten en dan meteen vertrekken.

Mijn eerste wedstrijd was tegen een Duitse en ik verloor meteen de eerste set. Voor mij is de eerste partij, zeker zo vroeg op de dag, altijd een hele uitdaging. In de tweede set kon ik me gelukkig herpakken en in de derde set had ik alles onder controle
De tweede wedstrijd was tegen een Franse dame. Deze wedstrijd had ik vanaf het begin onder controle. Winst in twee sets.
In de derde ronde kwam ik de nummer 1 geplaatste tegen, een Deense. In de eerste set ging het gelijk op tot 16-16 waarna ik een aantal fouten maakte en verloor met 16-21. De tweede set ging gelijk op tot 9-11. Vervolgens was zij nog in staat om te gaan versnellen. Dit kon ik niet meer bijbenen en verloor ook de tweede set. Ondanks het verlies had ik een goed gevoel over deze verlies partij. Technisch deed ik niet onder maar fysiek moet ik nog verbeteren om op internationaal niveau verder te komen.

Na de single begon de dubbel. Samen met Cheryl nam ik het op tegen 2 Duitsers. Deze wedstrijd konden we in 2 sets eenvoudig binnen halen. Helaas kwamen we vervolgens de eerste geplaatste tegen. Ook weer Denen. Zij waren net een maatje te groot voor ons en verloren dan ook in twee sets.

Ondanks dat ik niet een halve of finale heb gehaald heb wel een goed gevoel overgehouden aan dit toernooi. Het was een goede voorbereiding voor het komend seizoen.
0 reactie(s)
plaats ook een reactie
naam:
bericht:
invoer beveiliging:

foto's

sponsors