Dorien Lups

Home


Welkom op mijn site. Laatst gewijzigd op 18 februari 2018 (Agenda).
   


NIEUWE UITDAGING
De afgelopen maanden zijn hectisch geweest, er hebben een aantal veranderingen plaats gevonden.
Het heeft een tijdje geduurd om te wennen aan een nieuw ritme; werken naast de trainingen! Ik ben erg blij dat ik als fysiotherapeut aan het werk ben, en daarnaast nog steeds mijn trainingen kan afwerken. Dit jaar heb ik met name fysiek veel geleerd, door samen te werken met Personal Gym Marc Hogervorst. Daarnaast trainde ik in de avonden in de duinwijckhal.

Na de competitie heb ik deel genomen aan 2 Master toernooien, in Amersfoort heb ik samen met mijn dubbelpartner Tamara de damesdubbel gewonnen, in Almere zijn we 2de geworden.
Tevens heb ik afgelopen week deel genomen aan de victor dutch international, maar dit was helaas van korte duur. In de eerste set heb ik mijn rechter enkel verzwikt en het is nog even afwachten wat precies de schade is.

Last but not least heb ik een leuk nieuwtje te melden:
Na 6 jaar trainen in de duinwijckhal, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Een nieuwe omgeving, nieuwe mensen en nieuwe begeleiding om te kijken of ik me verder kan ontwikkelen binnen het badminton.
Daarom ben ik zeer verheugd dat ik afgelopen zaterdag een 2 jarig contract heb mogen tekenen bij Le Credit Sportif Velo, en kijk er dan ook naar uit om weer fit aan de seizoensstart te staan!
0 reactie(s)
plaats ook een reactie
naam:
bericht:
invoer beveiliging:


     
foto's

sponsors